sunnuntai 8. toukokuuta 2016

7-8.5 SUOMI CUP kutsukilpailu ja Jyväs-Coursing 2016

7.5 Suomi Cuppiin osallistui italianvinttikoirat 2kpl normi ja 1kpl YK

IT YK

FI KVA-R FI MVA Tarumetsän Rakas Pikku Kiitäjä "Vinski" juoksi tosi hienosti alkuerässä valtavasta energiasta huolimatta ja finaalissa kävi hieman kuumilla. Vinski sijoittui 5.sijalle ja oli vähästä kiinni että SERT olisi tipahtanut mukaan kotiin.

IT normi

SMM-14 FI MVA FI KVA-M FI KVA-R SE LCCH SIC MM-15 CVM-15 DRV-15 JR-15 DVM-15 SRM-15
Tarumetsän Rakkauden Tähtipölyä "Piitu" juoksi vauhdikkaasti tuttuun tapaan ja sijoittui toiseksi saaden myös SERTin. Piitu luovutti CVM tittelin serkulle Bambille.

FI EST LTV SE KVA-M TWIN CUP-15 Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen "Bambi" osallistui ensimmäistä kertaa suomi cuppiin ja piti johtoasemansa alusta loppuun voittaen CVM-16, SERT ja myös ylituomari, varaylituomari ja ratamestari palkitsivat Bambia VINTYT palkinnolla super AE radasta ja vahvasta jatkosta FI radalla.

B
Sunnuntaina oli vuorostaan Jyväs-Coursing

WH YKU

Tarumetsän Kesäyön Usvaniitty "Slim" kävi kuumana kisapaikalla ja on hienosti hiffannut maastojuoksun salat lopullisesti! Poika pinkosi upeasti 2.sijalle saaden toisen SERTin!

Upea viikonloppu! Tänään äitienpäivänä oli tuplasti makeampaa nauttia nuorimmaisen tyttären tekemää kakkua.

Whippet pennut olivat myös mukana reissussa ja leikkivät Silverin kanssa (Silver on Vinskin poika). Sää oli todella loistava ja kiitoksia järjestäjille ja poppoolle mukavasta viikonlopusta!

Kuvista kiitos Riina Lummekari, Hanna-Marie Naukkarinen ja WH YK palkintojenjakokuvasta Pia Kiviranta